Нашите услуги

Изработка на сайт

Ние изграждаме уеб сайтове и уеб приложения с дизайн и архитектура, подходящи за нуждите на вашия съвременен бизнес. Нашите проекти се базират на качествена уеб разработка и отлична SEO оптимизация, за да помогнат на вашият бранд да се открои в интернтет пространството.

Изработка на мобилно приложение

Ние специализираме в изработката на хибридни мобилни приложения за Andoid, iOS и Windows Phone. Нашите приложения отговарят на най-модерните технологии, а за популяризирането му предлагаме различни възможности.

SEO оптимизация

Един от най-важните етапи в разработката на един уеб сайт е неговата SEO оптимизация. Подготвянето на техически оптимизирано съдържанието е в пряка връзка с позиционирането на уеб сайта. Доброто оптимизиране води до по-добри резултати в търсенето и повече аклиенти

Вижте още услуги

Какво още можем

AdWords & Facebook реклама

Рекламирайте в Google и Facebook и плащайте само когато някой взаимодейства с вашата реклама. Интернет позволява на потребителите лесно да намерят това, което търсят. При Google и Facebook рекламата може да дори да плащате, само ако някой кликне на вашата реклама.

Графичен дизайн

Графичният дизайн изисква задълбочени познания за форми и цветове. За вашия успешен бизнес предлагаме изработване на фирмено лого, дизайн на корпоративен уеб сайт или приложене и оформление на печатни рекламни материали.

Маркетинг в социални мрежи

Управление на социалните профили е сравнително нова услуга дойде от изискването за наличие на бизнеса в социалните мрежи. Социалните мрежи имат огромно предимство – това е мигновени комуникации и обратна връзка за бизнес клиенти.

mobile app development

Кои сме ние

Ние сме европейска дигитална уеб маркетинг агенция. Нашият основен предмет на дейност е изработката на уеб сайтове, мобилни приложения и SEO оптимизация

Какво правим

Ние сме специализирани в разработката на уеб сайтове и мобилни приложения, SEO, Google AdWords, Facebook реклама, социални мрежи, графичен дизайн, дигитален маркетинг и копирайт

Нашият екип

Projects
10
Coffee cups
42
Customers
10
Certificates
5

Свържете се с нас

Изпрати запитване за повече информация

Намерете ни в интернет